Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre DIETA MINUNE cu care a reușit să slăbească după naștere

0
1667

Încearcă să își recapete formele de altă dată, mai ales că urmează botezul fetiței sale și vrea să arate impecabil în rochiile pe care și le va pregăti special pentru această zi importantă din viața ei și a iubitului său, Virgil Șteblea.

Pe 3 august, Adelina Pestriţu (31 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, au devenit părinţi de fetiţă, iar acum cei doi se află în focuri cu pregătirile botezului Zenaidei Maria. Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie, iar la petrecere sunt aşteptaţi 250 de invitaţi. Adelina mărturisește că a apelat la o dietă pe bază de somon și salate și pare că rezultatele au dat roade. A avut de dat jos 14 kg, iar la acest moment mai are de lucru pentru că încă mai are 3 kilograme de eliminat.

Fiind pe bază de somon, a botezat dieta “somodieta”. “Am consumat numai peşte cu broccoli şi salată verde cu lămâie şi puţin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie şi de grăsimi, de carbohidraţi. Nu mai ştiu ce gust are o prăjitură. Chiar mă declar surprinsă de faptul că nu îmi este poftă de altceva, cum de mai pot consuma somon şi încă nu m-am ales cu bronhii pe corp. Glumesc! Mă simt bine şi, mai ales, atunci când văd că apar rezultatele. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil şi aspectul cojii de portocală, mai exact apa reţinută în tot acest timp. Mi-au mai rămas doar 3 kg cărora le voi veni de hac în curând. Somonul îmi este aliat”, povestea Adelina pe blogul ei.

LASA UN RASPUNS