A TURNAT tot ce stia despre un alt traficant de droguri! L-a luat insa prin SURPRINDERE decizia judecatorilor

0
1799

Cristian Fratila, in varsta de 29 de ani, este slujitor al Domnului. Sau cel putin asa stia toata lumea, acesta fiind cantaret la o biserica din Bucuresti. A vrut sa scape de puscarie sau cel putin sa i se injumatateasca pedeapsa, turnand tot ce stia despre un alt traficant, insa tot dupa gratii va sta. Ce a condus la aceasta decizie? Avea inca o condamnare in trecut.

Cristian Fratila a vrut sa scape de inchisoare facand o intelegere cu procurorul de caz de la DIICOT Piteşti şi a denunţat un alt traficant, potrivit articolului 19 din Legea 682/ 2002 care face referire la reducerea la jumătate a limitelor pedepselor cu închisoarea în cazul celor care oferă informaţii preţioase anchetatorilor. Tanarul nu era insa la prima infractiune de acest gen. Avea o condamnare anterioara tot pentru droguri de mare risc.

„Revocă suspendarea sub supraveghere dispusă pentru pedeapsa de 2 ani închisoare aplicată pentru săvîrşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, cu termen de încercare de 4 ani şi 6 luni, stabilită conform sentinţei penale nr. 675/27.09.2011 a Secţiei a II-a Penală, definitivă prin decizia penală nr. 45 la data de 21.02.2012 a Curţii de Apel Bucureşti şi dispune executarea acestei pedepse alături de cea aplicată anterior, în total 3 ani şi 8 luni închisoare în cond. art. 60 C.p. În temeiul disp. art. 72 alin. 1 C.p. deduce din pedeapsa aplicată perioada reţinerii din data de 07.03.2016 şi a arestului preventiv din data de 08.03.2016 la zi. În baza disp. art. 399 C.p.p. menţine măsura arestului preventiv faţă de inculpatul Frăţilă Iulian Cristian“, se arată în sentinţă.

Astfel, Cristian Frăţilă va fi nevoit să petreacă după gratii 3 ani şi 8 luni. Sentinţa nu este insa definitivă.

LASA UN RASPUNS