A rănit 5 persoane și a omorât o tânără în accidentul de la Leoni. SENTINȚA dată de judecători

0
1434

Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Leoni şi-a primit sentinţa. Curtea de Apel Piteşti a respins, săptămâna trecută, apelul declarat de rudele tinerei ucise în timpul accidentului. Andrei Cristian Caramelea, de 23 de ani, din Piteşti, a rănit în accident 5 persoane şi a omorât o tânără din Serbia.

În noiembrie anul trecut, Judecătoria Piteşti, l-a condamnat pe tânărul teribilist la 2 ani şi 8 luni, cu suspendare. De asemenea prin hotărâre judecătorească, firma de asigurări la care tânărul avea încheiată poliţa, a fost obligată să plătească daune, de 100.000 euro părinţilor tinerei de 28 de ani care a pierit în urma accidentului. Părinţii fetei, nemulţimiţi de decizie, au atacat-o, însă judecătorii au menţinut vechea hotărâre.

Iată ce spune sentinţa Curţii de Apel Piteşti, rămasă definitivă:

Respinge, ca nefondat, apelul declarat de părţile civile Ilic Slavoljub şi Ilic Milena, împotriva sentinţei penale nr.1879 din 2 noiembrie 2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti, în dosarul nr.8889/280/2017. Obligă pe fiecare parte civilă la câte 100 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 4 aprilie 2018, la Curtea de Apel Piteşti – secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.

LASA UN RASPUNS