A plecat de-acasă, după ce a LOVIT mașina de serviciu! Polițiștii, ÎN ALERTĂ

0
593

A dispărut de acasă, după ce a lovit maşina de serviciu. Ion Adrian Joiţa, de 51 de ani, din comuna Moşoaia nu s-a mai întors acasă vineri seară. Mama alături de care locuia a început să îşi facă griji sâmbătă, însă a pornit să-l caute singură. Duminică, văzând că nu dă de urma fiului, a anunţat poliţia. Bărbatul lucra la o firmă de distribuţie. Cu o zi înainte de dispariţie lovise maşina de serviciu.

Mama lui este de părere că s-a speriat atât de rău că va fi pus să plătească pagubele, încât a fugit de acasă. Femeia se gândeşte la ce este mai rău, mai ales că, la plecare, Ion Adrian Joiţa şi-a lăsat telefonul mobil acasă, neputând fi contactat. Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor care pot furniza relaţii despre bărbat.

Semnalmente: înălțime – circa 1,70 m, constituție atletică, ochi căprui, păr şaten tuns scurt.
Vestimentație la momentul dispariției: încălţăminte sport de culoare albă, îmbrăcat cu pantalon de blug de culoare albastră şi tricou de culoare închisă
Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, tel: 0248.607009.

LASA UN RASPUNS