A murit Hugh Hefner, fondatorul Playboy, la vârsta de 91 de ani

0
1658

Fondatorul Playboy, Hugh M. Hefner, a decedat miercuri (joi, ora Românei), la vârsta de 91 de ani, după cum a anunţat compania Playboy Enterprises, potrivit presei internaţionale. Acesta a murit la domiciliul său, cunoscut sub numele de Playboy Mansion.

Hefner a fondat revista Playboy în urmă cu mai mult de șase decenii. Concepută ca o revistă pentru bărbați, care combina imaginile femeilor pozate nud cu articole și interviuri, Playboy a devenit un brand, iar Hefner și-a construit un adevărat imperiu, devenind un nume de referință al lumii moderne.

Revista lui Hugh Hefner a fost în fruntea „revoluției sexuale” din anii 1960-1970, dar în ultimii ani se confrunta cu o competiție dură din partea pornografiei online. Pentru câteva luni, de la mijlocul lui 2016 până la începutul lui 2017, revista a experimentat chiar o variantă în care evita nuditatea, dar ulterior s-a întors la formula care a consacrat-o.

De-a lungul anilor, legenda lui “Hef” a fost antrenată de zvonurile că s-ar fi iubit cu sute de femei frumoase și s-a căsătorit cu câteva dintre ele. Mulți bărbați îi invidiau stilul de viață fantezist și adolescentin.

Hefner îi are ca moștenitori pe soția sa, Crystal, pe cei trei fii, Cooper, David și Marston, și pe fiica sa, Christie.

Fondatorul Playboy a hotărât încă din timpul vieții să fie îngropat într-o criptă lângă mormântul lui Monroe într-un cimitir din Los Angeles.

LASA UN RASPUNS