A intrat peste ei in casa si i-a amenintat cu moartea!

0
206

Un bărbat aflat sub control judiciar a ajuns în arest după ce a încălcat măsura impusă de procuror. Bărbatul de 32 de ani, din Bascov, a fost plasat sub control judiciar în timpul cercetărilor într-un dosar de înşelăciune.

Folosind metoda “Accidentul”, acesta a păcălise mai mulţi cetăţeni, cu sume mari de bani, atunci fiind dispusă cercetarea sub control judiciar. Înainte de sărbători, bărbatul a comis-o din nou. A intrat în casă peste nişte rude ale sale şi le-a ameninţat cu moartea, încălcând interdicţiile pe care le avea în primul dosar. Pe numele lui a fost întocmit un nou dosar penal, iar poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au cerut înlocuirea măsurii preventive. Judecătoria Piteşti a admis cererea şi au dispus arestarea preventivă a acestuia.

Poliţiştii Biroului Urmăriți din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Argeș au pus în executare mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Judecătoria Piteşti, ca urmare a admiterii propunerii de înlocuire a măsurii preventive de control judicar pentru 60 de zile, dispusă faţă de inculpat, în urma constatării încălcării restricţiilor impuse prin măsura preventivă iniţială. Marţi, bărbatul a fost încarcerat.

LASA UN RASPUNS