A. GEREA, la deschiderea anului universitar, la UPIT: ”Învățați cu gândul la exact ceea ce veți face după facultate”

0
2413

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a participat, luni, la deschiderea anului universitar la Universitatea din Pitești. Chestorul Camerei Deputaților le-a transmis studenților să fie focalizați în timpul facultății pe dobândirea de cunoștințe și abilități care să îi ajute să ocupe un loc pe piața muncii care să le permită să își atingă obiectivele. Deputatul de Argeș a subliniat că nivelul de salarizare a crescut în țara noastră, iar de acum încolo șansele fiecărui student stau în propriile sale abilități de a ocupa un loc de muncă așa cum își dorește.

La scurt timp după ce veți absolvi, veți intra în piața forței de muncă, în căutarea unui loc de muncă, practic în căutarea unui loc care să vă împlinească visurile care v-au adus aici, pe băncile facultății. Dacă până acum ceva timp investitorii erau atrași de locurile de muncă din România datorită nivelul scăzut al salarizării, acest element a dispărut. România a început să plătească salarii mai mari și așadar competența și abilitățile dumneavoastră deosebite vor fi atuurile pe care le veți avea pentru a ocupa un loc de muncă cât mai avantajos pentru voi. De aceea vă doresc să învățați cu gândul la exact ceea ce veți face după facultate. Vă doresc mult succes!
Îi doresc mult succes și rectorului Dumitru Chirleșan și sper să dezvolte în continuare deschiderea către mediul academic internațional pentru că este cât se poate de benefic pentru studenții Universității din Pitești”, a precizat, în mesajul său, Andrei Gerea.

LASA UN RASPUNS