(video) TERIBIL accident. Doi șoferi și-au PIERDUT VIAȚA

0
1757

Accident cu doi morți. Unul dintre șoferii implicați este un argeșean, în vârstă de 56 de ani, din Stolnici, pe numele său Petre Mihail.

Argeșeanul care conducea un camion ce trăgea o remorcă încărcată cu nisip pe DN 7 Bubești – Pițic, în județul Gorj, a intrat pe contrasens și a lovit o macara ce venea din sensul opus. Ambii șoferi au murit în accident, fiind nevoie de descarcerare pentru a fi scoși dintre fiare. ”Accident rutier produs pe DN 67 pe raza localității Bumbești Pițic în care au fost implicate două autovehicule de mare tonaj.
La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime de sex masculin, de 46 respectiv 53 ani, încarcerate.
S-a intervenit pentru descarcerarea victimelor, însă acestea au suferit leziuni incompatibile cu viața.”, a fost mesajul postat de ISU Gorj pe pagina de Facebook a instituției, despre accidentul teribil în care și-a pierdut viața șoferul argeșean, Petre Mihail.

Posted by ISU Gorj on 11 August 2017

 

LASA UN RASPUNS