VIDEO. Șeful Direcției de Evidența Persoanelor îi declară RĂZBOI președintelui Dan Manu: ”Nu am fost extrem de SUPUS”

0
1081

Șeful Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș, Viorel Badea, a susținut o conferință de presă prin care i-a ”declarat război” președintelui de Consiliu Județean Argeș, Dan Manu, după ce se pregătește suspendarea sa din funcție, în ședința de CJ de joi.

Badea a prezentat în cadrul conferinței de presă o serie de adrese prin care se realiza colaborarea cu Consiliul Județean Argeș, într-o singură direcție, spunând că nu i se răspundea niciodată, deși erau acte oficiale întocmite. Viorel Badea este însă cercetat administrativ de comisia de disciplină a Consiliului Județean Argeș din luna martie a acestui an. ”Modul cum s-a prezentat situația consider că este o pată asupra activității mele și influențarea opiniei publice ca eventuala sancțiune care se va lua să fie înțeleasă de opinia publică ca una binemeritată. După declanșarea sesizării, la Direcție au fost organizate două controale de audit, prima având ca obiectiv modul de stabilire a drepturilor salariale la data de 1august 2016 și 31 decembrie 2017 când a fost pusă punerea în aplicare a deciziei Curții Constituționale. Prima comisie nu a constatat o încălcare a legii, ci o forțare a legii. În ceea ce privește aplicarea Curții Constituționale, a fost măsura luată în aceeași zi ca cea a președintelui de CJ Argeș, pe baza acelorași documente. Diferența a fost că eu nu am avut fondurile necesare pentru plata drepturilor salariale.”, a declarat Viorel Badea care spune că la acest moment există ”ordin pentru scoaterea din sistem. Ordinul este ordin și trebuie executat”.

Șeful Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș lucrează în instituție de circa 11 ani și spune că nu a fost un angajat supus, ci unul care a semnalat problemele întâmpinate și abaterile de la normele legale. ”Nu am fost extrem de supus cu privire la derapajele Consiliului Județean Argeș, în timp, cum nu am fost nici acum. Am sesizat și în instanță și până acum mi s-a dat dreptate, pentru că nu se poate să existe un control total asupra unei instituții.”, a declarat Viorel Badea, care i-a transmis și un mesaj președintelui de CJ Argeș, Dan Manu: ”Aș vrea să îi spun domnului președinte Manu că viața e plină de surprize și să primească salutări din partea lui Radu Daniel, un coleg din studenție. Nu vreau să spun mai mult”, lăsând să se înțeleagă că acest anume Radu Daniel ar avea multe de spus cu privire la șeful de CJ, Dan Manu.

Acesta a declarat că nu dorește ca informarea consilierilor județeni de joi să fie una greșită, motiv pentru care a luat decizia organizării unei conferințe de presă pentru a spune cum stau lucrurile, din punctul domniei sale de vedere. ”Vreau să am parte de prezumția de nevinovăție, să nu se arunce cu noroi asupra muncii mele și să nu existe credința că lucrurile pot fi făcute indiferent fără nicio consecință. Totul a pornit de la faptul că și eu am avut cutezanța să aplic decizia Curții Constituționale ca și cei de la Consiliul Județean.”, a mai spus Badea.

Declarațiile șefului Direcției pentru Evidența Persoanelor Argeș, Viorel Badea:

Chiar ACUM, declaratii EXPLOZIVE cu seful Directiei pentru Evidenta Populatiei Arges, Viorel BADEA

Posted by ZAG – Ziarul Argeşenilor on 25 Iulie 2017

Chiar ACUM, declaratii EXPLOZIVE cu seful Directiei pentru Evidenta Populatiei Arges, Viorel BADEA

Posted by ZAG – Ziarul Argeşenilor on 25 Iulie 2017

LASA UN RASPUNS