(video) O POVESTE fascinantă de SUCCES. Argeșeanul a devenit popular în TOATĂ LUMEA

0
548

Și-a găsit succesul într-o pungă cu surprize, la vârsta de 13 ani. Acum, deși au trecut 6 ani, se află într-o continuă competiție cu sine și își dorește mereu să iasă din zona de confort. Câmpulungeanul Flavian Glonț, câștigător al concursului Românii au talent și participant la “BRITAIN’S GOT TALENT”, devenind astfel cel mai popular speedcuber de pe glob, din toamnă merge la un nou casting pentru un alt show internațional. Este vorba despre America’s Got Talent unde își propune să facă un nou spectacol cu ”jucăria sa”, cubul Rubik.

Plănuiesc să merg în America. Voi participa la casting în această toamnă la Americanii au talent. Voi avea un număr exclusivist, diferit de ce ați văzut până acum. Va fi un moment periculos ceea ce fac eu acolo și sigur va deveni popular în toată lumea, însă sper întâi să trec de acel casting din toamnă.”, a declarat Flavian Glonț în emisiunea ”Școala ta”, de la Absolut TV.

După ce a participat la Britanicii au talent, câmpulungeanul a devenit cel mai popular speedcuber de pe glob, potrivit cifrelor online. Imaginile în care Flavian își face numărul în concurs a adunat peste 63 de milioane de vizualizări. ”Este cel mai mare show de talente din lume. Când am urcat pe scenă, nu se așteptau să fac ceva interesant, eram un puști cu un scaun și o masă. Eu inițial nu am văzut că au fost și oameni în sală care au râs când au auzit că sunt din România, deoarece eram atent la juriu. Îmi doream ca totul să iasă bine. Juriul a apreciat și sper că am pus o amprentă bună și românii au apreciat participarea mea. Noi ca și români avem foarte mulți tineri talentați pe care ar trebui să îi promovăm pentru o mai bună imagine a țării.”, a explicat Flavian Glonț, care a mărturisit că și-a ales și calea după terminarea liceului. A fost admis pe locurile bugetate la Politehnică în București, la Facultatea de Antreprenoriat și Managementul Afacerilor. Nu întâmplător, pentru că intenționează tot din toamnă să își deschidă o afacere, mai exact o școală de speedcubing.

Din septembrie îmi voi deschide propria mea școală, unde îi voi învăța pe elevii din clasele I – VIII să rezolve cubul Rubik într-un anumit număr de ședințe, apoi vreau să fac performanță, vreau să duc mai departe acest joc, pentru că, la fel ca și șahul, te educă, este un sport al minții. Chiar îmi doresc să dezvolt această școală. Voi deschide această afacere cu o parte din banii câștigați la Românii au talent și din banii pe care i-am obținut în acești doi ani din spectacolele la care am participat prin țară. Am încredere și vreau să reușesc cu această școală.”, a mai adăugat tânărul talent.

Ce înseamnă că și-a găsit succesul într-o pungă cu surprize? Primul cub Rubik l-a descoperit într-o pungă de pufuleți cu surprize, la 13 ani, ulterior căutând pe internet diverse metode de rezolvare. Și de aici povestea lui de succes.
Pot să spun că la 19 ani am o anumită experiență de viață, înțeleg ce e viața cu adevărat, ce se întâmplă în lumea asta. Am circulat prin câteva medii care m-au schimbat. Aceasta experiență m-a făcut să fiu extrem de încrezător și să simt nevoia să evoluez. Să particip mereu, chiar dacă nu o să câștig, dar să încerc permanent să mă depășesc. Când am vrut să merg la Britanicii au talent erau mulți care spuneau că nu văd de ce să vreau să merg acolo, când deja am câștigat Românii au talent. Pentru mine e important să nu intru în zona de confort.”, explică Flavian Glonț cum și-au pus amprenta asupra dezvoltării sale numeroasele participări la show-uri cu renume din țară și din străinătate.