(video) O LECȚIE de VIAȚĂ de la piteșteanul STOMATOLOG care a făcut furori la Vocea României. MESAJUL artistului

0
7380

A început să cânte la un majorat, împins de euforia momentului și și-a dat seama că are voce. Este de profesie stomatolog, dar vocea lui este greu de egalat. A reușit să întoarcă două scaune la Vocea României, iar piteșteanul Rareș Popa, în vârstă de 22 de ani, a ales să meargă mai departe cu Loredana Groza, deși Adrian Despot a rupt butonul pentru a-l avea la el în echipă. ”Îmi doream să fac parte din echipa Loredanei cu mult timp înainte-nu a fost o decizie de moment. Recunosc ca instinctul mi-a spus Despot, dar eu fiind un tip mai calculat, am ales rațiunea. Sigur va fi bine!”, a mărturisit Rareș pe pagina de Facebook, pentru cei care și-au pus întrebarea de ce nu a ales echipa Despot, juratul arătând că îl dorește foarte tare alături. 

În urmă cu puțin timp, stomatologul cu talente artistice a mai lăsat un mesaj pe Facebook, prin care povestește cum își pierduse orice speranță vizavi de pasiunea pentru muzică, însă a avut alături persoane care au crezut în el.

”Fix acum un an eram hotărât să o las baltă cu muzica. Obosisem să mai visez la cai verzi pe pereți și simțeam că investesc prea mult, iar în schimb nu primeam nimic. Având o discuție cu Madă (vocal coachul meu), mă trezesc cu un plic în față. Deschizandu-l, am realizat importanța oamenilor din jurul nostru…Îmi oferise o bursă (știa că e singura varianta de a mă face să nu spun pas muzicii). Nu gratuitatea orelor de canto m-a mișcat, ci faptul că cineva credea în mine si în visul meu. Și pentru asta îți voi fi recunoscător toată viața! Și tot ea mă ținea la curent cu preselecțiile de la Vocea (sincer, nu prea mai aveam chef, dar de dragul ei am zis “fie, mă duc”). Lecția e simplă: încearcă să ai în jurul tău oameni care te inspiră și văd în tine mai mult decât îți poți imagina tu. MULȚUMESC!”.

LASA UN RASPUNS