VIDEO. L-a prins la ieșire pe ministru și i-a spus cum ”Mihaela a murit în spital, de VARICELĂ”. REACȚIA ministrului Sănătății

0
1626

Auzind ca vineri vine ministrul Sănătății la Pitești, bărbatul, aflat in suferință, s-a înființat în fața sediului PSD Argeș pentru a-i expune lui Florian Bodog problema ce îl apasă. Mihaela Coșoi, în vârstă de 32 de ani, a murit lăsând în urma ei un soț distrus și o fetiță care întreabă în fiecare zi unde este mama ei. In mai puțin de 24 de ore de la internarea sa la Spitalul Județean, Mihaela a murit de varicelă, boală pe care o contactase de la fiica ei. A făcut o complicație severă care i-a afectat inima.

Familia, distrusă de durere, acuză faptul că Mihaela a fost tratată cu superficialitate în Secţia Boli Infecţioase Adulţi de la Judeţean, medicii catalogând-o drept răs­­făţată, din cauză că acuza dureri de burtă. Tânăra a ajuns la ATI, la Judeţean, cînd inima îi mai funcţiona doar la o treime din capacita­te, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Se pare ca a fost refuzată la mai multe spitale din Capitală, iar acum familia este îndurerată după pierderea tinerei în vârstă de 32 deani.

”Domnule ministru, a lăsat în urmă un copilaș. Fetița ei întreabă mereu de ea. Uitati, s-a prăpădit!”, a spus bărbatul îndurerat arătându-i ministrului un ziar în care s-a publicat povesteai tinerei care a murit în luna ianuarie de varicelă.

”Am notat aici toate datele, au fost la mine și soțul și mama doamnei. Am înțeles că sunt niște investigații (…) am vorbit cu soțul doamnei care a decedat să mă sune în cursul zilei de marți și îi voi da un răspuns, cunosc cazul și regret.”, i-a spus barbatului Florian Bodog, ministru al Sănătății.

LASA UN RASPUNS