Video. JALE mare! Ce IMPRESIE și-a făcut noua șefă de la ”Așchiuță”, vedeta Paula Chirilă, când a intrat în teatru

0
2107

Paula Chirilă, cunoscută vedetă de televiziune, este noua șefă a secției ”Așchiuță”, Teatrul pentru Copii și Tineret ce se află în subordinea Teatrului Al. Davila din Pitești.

”Aș vrea să facem cumva să îmbunătățim condițiile de lucru ale actorilor, să urmeze linia spectacolelor bune pe care le-au realizat până acum, pentru că este o echipă fantastică de actori, care lucrează enorm, cu atâta dăruire și atâta talent cum rar întâlnești, mai ales că lucrezi pentru copii și îi vezi cum se bucură în fața ta. Cred că nu există un spectator mai sincer decât spectatorul-copil.”, a declarat miercuri Paula Chirilă, în conferința de presă de la Consiliul Județean Argeș.

De asemenea, actrița a mai declarat pentru www.ziarulargeșenilor.ro: ”Cum am intrat în Teatru mi s-a părut că am călătorit în timp. Și nu în viitor, ci în trecut. Dacă treceți de ușa și de holul de intrare, ajungeți în urmă cu o sută de ani și urcând către cabinele actorilor vă întoarceți în timp cu 200 de ani. Brusc, respectul meu față de actori a crescut și mi-am dat seama că trebuie îmbunătățite condițiile în teatru.”.

LASA UN RASPUNS