VEȘTI BUNE. Află cum va fi VREMEA în această săptămână

0
422

Meteorologii anunță o vreme deosebit de caldă pentru perioada următoare. Aceștia vin cu vești bune, anunțând că vremea va deveni în general frumoasă și în cea mai mare parte a țării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice și centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase de relief, cu precădere din nord-vestul și sudul țării, se va semnala ceață, iar în depresiuni vor fi condiții de brumă. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 7 grade.

MARTI. Vremea va deveni în general frumoasă și în cea mai mare parte a țării va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții să plouă slab în nord-vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Mai ales în a doua parte a intervalului, local în zonele joase de relief va fi ceață, iar în estul Transilvaniei, dimineața și noaptea, se va semnala brumă. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

MIERCURI. Vremea se va menține în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 20 de grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

JOI. Vremea va rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil spre senin, cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice și la munte, unde doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, Moldova și pe crestele montane. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă și se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil și doar izolat, în zonele de munte și în nordul Moldovei, vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, mai coborâte pe litoral, iar cele minime se vor încadra între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 13 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ, LUNI. În prima parte a intervalului vremea va rămâne deosebit caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, apoi temperaturile vor marca o scădere. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.

Sursă: RTV.net

LASA UN RASPUNS