VAL de NEMULTUMIRE: “Cartile sa le faceti dumneavoastra, nu SOFERUL”

0
1551

Primarul comunei Dambovicioara, Dumitru Secareanu, a profitat de ocazie, intr-o sedinta ce a avut loc la Consiliul Judetean Arges cu edilii locali ai judetului si seful ADI Servsal, pentru a-si exprima nemultumirile cu privire la reprezentantii firmei de salubritate.
Edilul comunei Dâmbovicioara a afirmat că problema nu dateaza de ieri, de azi. In final s-a decis o modalitate de lucru, insa ramane de vazut daca va avea si efectul dorit.
“In comuna Dambovicioara problemele nu sunt putine, sunt foarte, foarte multe. Am relatat de nenumarate ori ca aici cei care fac prestarea de serviciu nicidecum nu fac treaba asa cum trebuie. In primul rand cu privire la transportul gunoiului, nu merg exact pe drumurile judetene. Saptamanal trebuie sa mergem cu un tractor cu remorca sa aducem de la rampa de transfer, 10 kilometri la Dambovicioara, si atunci, daca vrea sa le ia acea persoana care face cartile, ca sofer, le va si lua.
O a doua problema pe care trebuie sa o rezolvati. Pe raza comunei noastre avem 23 de pensiuni acreditate, cu clasificare, si inca 17 neautorizate. Concluzia e clara, jumatate din resturile menajere vin de la aceste pensiuni. Nu a interesat, domnule director. Aveti parghii sa va dea datele de contacte de la acei administratori si apoi sa faceti contracte individuale. Partea aceasta a societatilor comerciale are nevoie de o implicare mai directa a dumneavoastra, domnule director, iar cartile sa le faceti dumneavoastra, nu sa le faca acel sofer.”, a declarat primarul Dumitru Secareanu (foto 3).

Fiind prezent la sedinta, managerul ADI Servsal Gabriel Moiceanu (foto 2) i-a raspuns edilului local: “Cand nu s-a facut serviciul, intr-o săptămână, din vina noastra a autoritatii locale, ca nu s-a colectat, notificam cand vine factura si spunem ca in data respectiva nu s-a colectat. Nu ai venit sa ridici gunoiul, nu platesc factura. Iar vizavi de aceste pensiuni, da, asa este, nu vor sa faca contracte, probabil isi va intra in sarcină si garda de mediu pentru ca, dacă nu îi amendează nimeni, nu ai ce să faci, pentru ca ei spun că nu au activitate. Si eu vreau ca acele gunoaie să nu se mai regăsească în sarcina primarilor.”.

LASA UN RASPUNS