Urmeaza nunta anului! Va fi doamna Mutu in cateva zile! Sandra va purta creatii ale unui BRAND CELEBRU. Ce spune Mutu

0
956

Bat clopotele de nuntă pentru Adrian Mutu. Sandra, viitoarea sotie a pitesteanului a vorbit in urma cu putin timp in cadrul Observatorului de stiri, de la Antena 1, despre ce tinute va purta la nunta.

Fostul internaţional se va căsători cu Sandra, iubita lui, pe 10 decembrie, de la ora 10.00, iar naş de cununie le va fi marele antrenor italian Cesare Prandelli. Adrian Mutu şi Sandra Bachici vor spune “Da” peste puţin timp. Este a treia oară când actualul manager al lui Dinamo merge în faţa altarului şi a ofiţerului stării civile, primele două soţii fiind Alexandra Dinu şi Consuelo.

Daca Sandra a spus ca va imbraca doua tinute, Adrian Mutu a spus ca nu are nevoie sa isi cumpere niciun costum, pentru ca are destule si va fi destul de simplu pentru el in ceea ce priveste vestimentatia din ziua cea mare. Sandra va imbraca o rochie ivoire la biserica, dupa care seara va purta o rochie cu imprimeuri, realizata de un brand celebru. Frumoasa bruneta in varsta de 22 de ani, a marturisit ca a avut parte de o sarcina usoara. “Nu stiu ce inseamna sa ai greturi. Sarcina a evoluat foarte bine, nu am avut niciun fel de problema.”, a povestit Sandra la Antena 1, in urma cu putin timp.

Naş de cununie le va fi celebrul Cesare Prandelli, care l-a antrenat pe Adrian Mutu la Verona, Parma şi Fiorentina, pe vremea când acesta evolua în campionatul italian. Prandelli a fost şi selecţionerul Italiei la EURO 2012 şi CM 2014.

Briliantul se poate căsători cu Sandra, logodnica lui, după ce divorţul de Consuelo a fost recunoscut de autorităţile din România.sandra-si-adrian-mutu

LASA UN RASPUNS