Urmarire ca-n filme! POLITISTII, pe urmele unui sofer BEAT crita, ce conducea haotic prin Pitesti

0
3409

Politistii locali, pe urmele unui sofer beat care conducea haotic pe strazile Pitestiului. Vazand agentii locali, soferul a demarat in tromba, lovind si o alta masina aflata la semafor.

Duminica, in jurul orei 1.00, un echipaj al Politiei Locale Pitesti, aflat in serviciul de patrulare pe strada Calea Bucuresti, a depistat in trafic un autoturism marca Opel, ce se deplasa haotic pe ambele sensuri si cu farurile stinse. La semaforul de la intersectia cu b-dul IC Bratianu, agentii locali au oprit paralel cu acesta, pentru a-i atrage atentia sa aprinda luminile de intalnire la autovehicul. La vederea politistilor locali, soferul a demarat in tromba, lovind totodata si un alt autoturism aflat la semafor.

Acesta a fost urmarit pe b-dul IC Bratianu, tinand cont ca isi continua haotic deplasarea punand in pericol ceilalti participanti la trafic. La semaforul din zona Targul din Vale agentii locali au reusit sa opreasca si sa imobilizeze autoturismul in cauza. S-a procedat la legitimarea soferului, care mirosea puternic a alcool, iar in momentul cand a coborat din autoturism abia se putea tine pe picioare. In urma legitimarii, s-a stabilit ca soferul este in varsta de 67 de ani si este din Pitesti.

Politistii locali au anuntat imediat Politia Rutiera, care s-a deplasat in scurt timp in zona. In urma testarii cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca soferul avea o concentratie de 0,84 mg in aerul expirat. Acesta a fost preluat de politistii rutieri pentru continuarea cercetarilor.

LASA UN RASPUNS