UPIT – “Universitate prin DIVERSITATE”: 7072 de locuri disponibile, din care 1220 sunt fara taxa

0
419

Mii de locuri scoase la concurs pentru programele de licenta si master, in cadrul Universitatii de Stat din Pitesti. Peste 1200 de locuri sunt dedicate studentilor care vor obtine cele mai mari medii, respectiv cei care vor ocupa locurile subventionate. Anul acesta, Universitatea din Pitesti scoate la concurs pentru programele de licenta si masterat 7072 de locuri, din care 1220 sunt fara taxa.

Cu o traditie de peste 50 de ani in invatamantul superior, Universitatea din Pitesti asteapta absolventii de liceu sa intre in lumea stiintei, a excelentei, a evolutiei.

Viitorii studenti vor gasi in Universitatea din Pitesti un raspuns la nevoia de formare academica, pliata pe exigentele pietei de munca nationale si internationale.

Universitatea din Pitesti poate asigura parcursul educational al tinerilor prin programe de licenta, masterat, doctorat si postdoctorat. Cadrele didactice din UPIT sunt recunoscute la nivel international. Universitatea din Pitesti ofera studentilor oportunitatea de a studia prin mobilitati ERASMUS in alte centre universitare de elita din Europa, cu care universitatea are parteneriate.

Anul acesta, Universitatea din Pitesti scoate la concurs pentru programele de licenta si masterat 7072 de locuri, din care 1220 sunt fara taxa.“, ne transmite Biroul de relatii cu presa din cadrul UPIT.

 

LASA UN RASPUNS