UPDATE. 35 de angajați au făcut ATAC de PANICĂ, 5 persoane rănite grav și o femeie lovită mortal!

0
2071

35 de persoane au necesitat îngrijiri medicale, după ce au făcut atac de panică în urma accidentului cu victime multiple ce s-a produs în această dimineață la firma Leoni din Bascov, când un tânăr șofer a lovit din plin un grup de angajați ce se aflau în pauza de masă.

5 persoane a fost rănite, una a decedat și alte 35 au făcut atac de panică. Iată informarea oficială transmisă de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Argeș cu privire la eveniment:

”Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09.30, în curtea unei societăți comerciale din comuna Bascov. La locul indicat s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj cu autospeciala de transport victime multiple și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, dar și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. În urma accidentului au rezultat șase victime: o femeie decedată și alte cinci persoane rănite (un bărbat și patru femei). Cele cinci persoane rănite, care au suferit diferite leziuni, au fost transportate la spital. Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale mai multor persoane, care prezentau atacuri de panică, dar care au rămas la locul intervenției.”.

LASA UN RASPUNS