Un TIR incarcat cu lapte s-a rasturnat pe autostrada!

0
553

GRAV accident produs pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti. Sambata dimineata, la kilometrul 27, un TIR incarcat cu lapte s-a rasturnat pe autostrada.
Circulaţia pe autostrada Bucureşti-Piteşti a fost deviată prin localitatea Bolintin Vale, după ce un TIR încărcat cu lapte s-a răsturnat pe carosabil. Accidentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Piteşti spre Bucureşti.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza răsturnării pe carosabil a unui autotren încărcat cu lapte, circulația pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești a fost întreruptă la km 27, în zona localității giurgiuvene Bolintin Vale. La acest moment insa, circulaţia auto se desfăşura în zonă pe o singură bandă de mers, nefiind înregistrate blocaje în trafic.

Soferul TIR-ului a suferit rani usoare, insa nu a fost transportat la spital. Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul  spre autostradă.

LASA UN RASPUNS