Un PITEȘTEAN a câștigat trofeul emisiunii ”Chefi la Cuțite”! 30.000 euro, premiul pus în joc. ”După atâtea dezamăgiri, bucurii…”

0
5897

Piteșteanul care a participat în showul culinar de la Antena, Chefi la cuțite, Iulian Bănuță (Chef Gianny), a câștigat marea finala în această seară. ”Dupa atâtea dezamăgiri, bucurii, e tot ce mi-am dorit să câștig acest concurs. Nu mai am cuvinte.”, a declarat piteșteanul. Marele premiu pus în joc: 30.000 euro.

”Îmi doream, nu neapărat pentru mine, să câștig, ci pentru el.”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Chef Gianny, este marele castigator al acestui sezon al emisiunii “Chefi la Cuțite”.

Povestea lui la emisiune este una destul de interesanta, dat fiind ca Iulian Banuta a fost concurent si in sezonul 2, nereușind însă să treacă mai multe etape, iar de data aceasta a câștigat ediția.

Chef Gianny a devenit pasionat de bucătărie încă din adolescenţă, ajungând să descopere tainele bucătăriei în urmă cu 18 ani. Din păcate, acesta are o poveste foarte tristă căci mama lui nu l-a vrut la naştere şi, atunci când a crescut, de multe ori îl alunga din casă.

Uneori mă dădea afară, alteori plecam eu singur. Așteptau să ies ca să pună masa. Am dormit multe nopți sub cerul liber, iar mai apoi norocul a făcut să ajung la bunica mea”, a mărturisit tânărul concurentul piteștean în vârstă de 35 de ani.

LASA UN RASPUNS