Un fost parlamentar de Arges i-a SPART un pahar in CAP unui barman! Mare SCANDAL

0
470

In ultima vreme, pe langa idila cu mai tanara sa iubita, fostul politician este mediatizat mai mult prin incaierarile la care i-a parte, batai care se desfasoara de regula intre acesta si barmani ori ospatari. Daca pe vremuri acestea erau stiri ce il aveau ca personaj principal pe fotbalistul Adrian Mutu, de ceva vreme Cristian Boureanu, fost sef al PDL Arges si fost deputat de Arges, apare in scandaluri care nu ii fac deloc cinste. Jurnalistii Cancann.ro explica faptul ca Boureanu a recidivat într-un alt restaurant din Mamaia. “A lovit barmanul cu paharul în cap şi l-a lăsat lat! Politicianul s-a enervat pentru că angajatul localului i-a vorbit la pertu. Barmanul şi-a scos certificat medico-legal de la IML şi ameninţă cu procesul.”.

Se afla deja la al treilea incident violent din ultimul timp. Se pare ca fostul politician nu poate deloc să stea departe de belele. Fostul politician a mai avut o altercaţie în acest weekend, şi la fel ca în toate celelalte scandaluri, a avut ceva de împărţit cu angajatul unui local. Doar managerul a reuşit să evite o bătaie care putea să aibă urmări grave.

Acesta se afla pe o terasa extrem de populară din Mamaia. “Aşa cum povestesc alţi clienţi ai localului, care din motive lesne de înţeles au vrut să-şi păstreze anonimatul, Boureanu a consumat până în jurul orei 3 dimineaţa o sticlă de un litru de vodcă, care i-a afectat grav luciditatea şi stima de sine. Martorii l-au văzut clătinându-se pe picioare, cum s-a dus la bar şi i-a cerut barmanului să-i mai toarne un pahar. Acesta i-a răspuns că nu mai are marca de votcă pe care o consumase şi i-a propus să îl servească cu un alt sortiment, mai exact Grey Goose.”, scriu jurnalistii Cancan.ro. “Iti pun?”, a spus barmanul, iar de aici intregul scandal, pentru ca Boureanu s-a aratat deranjat că barmanul şi-a permis să-i vorbească la ”per tu”. Fostul politician ar fi pus mana pe un scaun, pe care l-a ridicat sa il loveasca.

Managerul i-a turnat chiar el vodcă în paharul lui Boureanu şi a sperat că totul s-a încheiat. Nu a fost însă să fie aşa, pentru că fostul politician, ”obosit” de atâta petrecere, a văzut negru în faţa ochilor când barmanul s-a întors să-şi preia postul.

Fără să stea prea mult pe gânduri, a luat paharul gros de sticlă şi i l-a spart în cap, victima politicianului căzând lată.

Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi intenţionează să-l acţioneze în justiţie pe Boureanu, pentru că a cerut să fie examinat din punct de vedere medico-legal.

Contactat telefonic de reporterii Cancan.ro, Boureanu ar fi încercat să ascundă ce s-a întâmplat: “Omul era obraznic cu toată lumea, dar nu l-am lovit. A fost cuminţit de colegii lui şi acolo s-a stins tot! V-aş fi recumoscut dacă îl loveam…”. boureanu

LASA UN RASPUNS