Un fost grajd, transformat intr-o institutie de educatie! Mircea Draghici, impresionat de eforturile depuse si rezultatele deosebite obtinute

0
1138

Un fost grajd a fost transformat intr-o institutie de educatie. Parlamentarul de Arges, Mircea Draghici, felicita echipa ce a realizat acest proiect unic in Romania, in care mai multi copii care sufera de autism au fost integrati in sistemul educational si au reusit sa obtina rezultate deosebite.

“Astăzi am fost în vizită la Asociația “Lasă-mă să-ți aud glasul”, unde am găsit atât oameni deosebiți, cât și rezultate excepționale. Sunt impresionat de tot efortul depus de doamna Iancu Iuliana, care de la un exemplu personal, având un copil cu nevoi speciale a plecat pe un drum anevoios și plin de greutăți, cu mult curaj și credință în reușită. Împreună cu alte câteva cadre didactice au reușit într-un timp scurt să obțină rezultate în tratamentul copiilor și sa-i reintegreze în scoli normale. Dovada o reprezintă calificativele obținute de acești copii redați societății, care în viitor se vor putea descurca singuri și nu vor fi considerați drept probleme ale societatii. Am speranța ca protocolul dintre această organizație și Inspectoratul Școlar Argeș va fi reinnoit, pentru binele acestor micuți, iar în viitor se vor deschide punți de colaborare și cu reprezentanții CJ Argeș. Nimeni nu poate rămâne indiferent la aceste destine! Ce lucruri frumoase pot fi construite atunci când oamenii comunică mai mult!
Felicitări doamnei Iuliana Iancu și întregii echipe pentru acest proiect de succes! Felicitări fostului primar, Dan Sava, care a transformat un fost grajd într-o instituție de educație, un loc în care orice obstacol a fost învins!”, a declarat deputatul de Arges, in urma unei vizite efectuate in cadrul acestui centru.

Autismul este o boala caracterizata prin afectarea dezvoltarii creierului. Autismul afecteaza grav abilitatile mentale, emotionale si comunicationale ale unei persoane. Centrul are 5 cabinete: cabinetul de psihologie, logopedie, psihopedagorie, kinetoterapie si asistenta sociala.mircea-draghici-vizita

LASA UN RASPUNS