Un ELEV de la Brătianu, ARESTAT pentru trafic de DROGURI, a susținut EXAMENUL de BAC, după GRATII

0
2910

A dat proba scrisă la examenul de bacalaureat, de limbă și literatură română, în arest. Acesta a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc, la începutul lunii mai, și este elev al unei instituții de învățământ cu renume, Colegiul Național I.C. Brătianu.

Mihnea Untaru a susținut examenul de BAC, la prima probă, de limbă română, în arest. A cerut o comisie care să vină în arest și i-a fost pusă la dispoziție o sală, pentru a fi examinat. Problema este că miercuri are loc judecarea prelungirii mandatului de arestare, la Tribunalul Argeș. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, având în vedere că se va desfășura proba E obligatorie a profilului din cadrul examenului BAC. Cel mai probabil va fi vorba despre o amânare în instanță, pentru ca elevul Mihnea Untaru să poată susține cea de-a doua probă scrisă a examenului de BAC.

În Argeș au fost 4167 de elevi înscriși pentru susținerea examenului de BAC, au absentat 110 candidați și au fost 6 cazuri speciale. Printre aceste cazuri speciale se află și situația elevului de la Brătianu acuzat de trafic de drooguri.

LASA UN RASPUNS