Un belgian spune că ”iubirea” cu o argeșeancă l-a costat 50.000 euro. Dragoste cu năbădăi în Argeș

0
553

Un belgian susține că iubirea cu o argeșeancă l-ar fi costat 50.000 de euro. Acum, cuplul își spală rufele în public, dar și în instanță.

Dragoste cu năbădăi la Albota, între o localnică în vârstă de 40 de ani şi un cetăţean belgian, în vârstă de 60 de ani. Cornelia Mincă şi concubinul ei David Jose Guy au ajuns să ceară instanţei să facă dreptate, după ce femei l-a atacat şi l-a pocnit cu pumnul în faţă pe iubitul cu două decenii mai în vârstă.

Urmare a agresiunii, belgianul a cerut instanţei instituirea unui ordin de protecţie. Acesta spune că femeia este consumatoare de alcool, şi după ce bea devine violentă. La rândul ei, Cornelia MIncă, recunoaşte că l-a pocnit, însă, susține că a fost în “apărae legitimă.” Motivul este unul halucinant: “Am băut împreună, şi apoi el mi-a cerut să fac sex oral. Eu nu am vrut şi atunci ne-am bătut. Am dat şi eu, a dat şi el”.

Povestea de dragoste a celor doi are la bază şi un substrat financiar. Dacă până în urmă cu un an şi câteva luni Cornelia, mamă a trei copii, locuia în căminul staţiunii Albota şi nu avea nici cu ce să-şi plătească chiria, suma datorată fiind plătită de Primăria Albota, acum femeia a devenit coproprietară a casei şi terenului pe care le deţine împreună cu cetăţeanul belgian la Albota.

David Jose Guy spune că terenul şi casa au fost făcute cu banii lui şi că această “iubire” l-ar fi costa peste 50.000 de euro. În replică, Cornelia se apără precizând că a avut ceva bani puşi deoparte de la un alt iubit care ar fi lucrat prin străinătate şi că ar fi fost “asistată social”, doar “la mişto”. Vecinii şi celor doi susţin varianta belgianului.

LASA UN RASPUNS