Ucrainieni, pradati la o benzinarie pe drumul Pitesti – Curtea de Arges!

0
1661

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din comuna Merişani este cercetat penal pentru furt şi furt calificat după ce a prădat o familie de ucrainieni. La mijlocul lunii august, păgubiţii erau cu maşina pe drumul care face legătura între Piteşti şi Curtea de Argeş.

La Merişani au oprit într-o benzinărie, şoferul coborând si lăsand maşina neasigurată. Un tanar in varsta de 20 de ani a profitat şi a furat o geantă, în care erau un laptop, o tabletă şi o sumă de bani.

Imediat după ce şi-au dat sema cine este autorul furtului, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului. Au descoperit acolo, un adevărat bazar, fiind găsite mai multe bunuri provenite din furturi pentru unele dintre ale, oamenii legii nici nu au reclamaţii, astfel că nu ştiu cui aparţin.

De aceea oamenii legii fac un apel la cetăţeni, dacă recunosc în imaginile de mai jos bunuri care le aparţin, să se prezinte la Secţia Rurală Bascov pentru a le recupera.

obiecte-politie-1 obiecte-politie-2 obiecte-politie-3 obiecte-politie-4 obiecte-politie-5 obiecte-politie-6 obiecte-politie-7 obiecte-politie-8 obiecte-politie-9 obiecte-politie-10 obiecte-politie-11 obiecte-politie-12

LASA UN RASPUNS