TUPEU fara limite pentru 3 tineri TERIBILISTI! L-au bagat in spital. E in COMA. Se zbate intre viata si moarte

0
1710

Un tanar a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de trei indivizi, vecini ai acestuia. A indraznit sa ii deranjeze pe cei trei care chefuiau pe manele la 2.00 dimineata, spunandu-le sa dea muzica mai incet, iar astfel s-a trezit batut mar. Acum se afla internat la Spitalul Floreasca din Capitala. Se zbate intre viata si moarte.

Totul s-a intamplat in Stefanesti, în noaptea de sambătă spre duminică, în Valea Mare Podgorie. Daniel Miu, de 20 de ani, Nicolae Vasile şi Sebastian Bogdan, toţi din localitatea amintită, se aflau în dreptul unei porţi şi ascultau muzică, deranjand toţi vecinii. Erau băuţi şi aveau chef de distracţie. Dragoş Tuleanu a ieşit la ei şi le-a spus să dea muzica mai încet, insa a fost luat la bataie de cei trei indivizi. L-au batut cu pumnii si picioarele, dar si cu un corp contondent.

Scandalagiii nu s-au lasat nici dupa ce Dragos a fost preluat de ambulanta. A urmarit masina medicala, iar la Spitalul Judetean din Pitesti a inceput sa jigneasca si medicii. Pentru ca avea traumatism facial grav, baiatul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitala. Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Arges au demarat o ancheta, fiind intocmit dosar penal pentru tentativa de omor.

LASA UN RASPUNS