Tupeu de INTERLOP! Ce DECIZIE au luat insa judecatorii

0
976

Arestaţi preventiv pentru 30 de zile, Cornel Alexandru cunsocutul interlop Titoaşcă şi Adrian Ionuţ Baronescu, zis parfum au contetsat decizia. Tribunalul Argeş a judecat solicitarea lor, însă a decis că cei doi vor ramane în arest. Iată ce spune decizia instanţei:

“În temeiul art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b C.pr.pen. rap. la art. 204 C.pr.pen., respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpaţii Baronescu Adrian Ionuţ, şi Alexandru Cornel, în prezent aflaţi în Arestul IPJ Argeş, , împotriva încheierii din data de 25.10.2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Piteşti în dosarul 19423/280/2016 În temeiul art.275 alin.2 şi 4 C.pr.penală, obligă pe fiecare dintre contestatori la plata sumei de 100 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă.”

Parfum a luat un anajat al unei firme de amenajări interioare, l-a dus la o casă din Bradu cerandu-i să facă unele lucrări. Cum omul a refuzat, acesta l-a chemat pe Titoaşcă şi cei doi l-au lovit şi l-au umilit. Bărbatul a fost bătut cu biciul şi i s-a turnat ulei de motor pe cap. În faţa anchetatorilor, Baronescu a susţinut că îi plătise o sumă mare de bani angajatului, iar acesta nu făcuse lucrarea cerută, în contul acelor bani.

LASA UN RASPUNS