Tuns zero pe mijlocul capului, de un frizer din Pitești, a mers la Protecția Consumatorului. Ce a DESCOPERIT însă comisarul

0
1444

Mare a fost uimirea inspectorilor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Argeș când un tânăr a venit să reclame că un frizer i-a făcut cărare pe mijlocul capului. Nu orice cărare, ci l-a tuns zero pe mijlocul capului.

Este vorba despre un tânăr care a mers în cartierul Prundu să se tundă, iar frizerul de acolo i-a aplicat o corecție acestuia, după ce a auzit că s-a tot lăudat prin cartier că a avut relații intime cu fiica sa. Tânărul, supărat că frizerul a ales de unul singur care este lookul ce i se potrivește, a mers la CJPC Argeș, unde a povestit că ”din senin” frizerul l-a tuns zero pe mijlocul capului, făcându-i o dungă. Cu toate că nu a prezentat niciun bon prin care să ateste într-adevăr că serviciul a fost prestat, un comisar CJPC Argeș s-a deplasat în Prundu, unde frizerul i-a povestit și de ce a recurs la un astfel de gest. Tânărul spune prin cartier că a avut relații intime cu fiica sa.

LASA UN RASPUNS