Tudor Pendiuc, pe listele PMP Arges la Parlamentare? Ce spune Bulf, presedintele partidului

0
587

Tudor Pendiuc, pe lista PMP Arges pentru alegerile parlamentare? De ceva vreme se vehiculeaza zvonuri potrivit carora fostul edil al Pitestiului, Tudor Pendiuc, s-ar afla pe listele PMP pentru alegerile parlamentare, mai exact, pentru Camera Deputatilor, sau cel putin ar exista discutii in acest sens, avand in vedere ca inca nu este definitivata o lista si trimisa spre Bucuresti.

Intrebat despre acest lucru in cadrul conferintei saptamanale de presa, presedintele PMP Arges, Catalin Bulf, a declarat: “Hai sa vedem daca va fi pe listele noastre si discutam apoi…Am hotarat ca pe aceasta lisrta sa se afle reprezentanti din toate zonele judetului si apoi facem lista si o trimitem la Bucuresti. Deocamdata a fost definitivata lista pentru Senat.”.

Bulf nu a infirmat, dar nici nu a confirmat faptul ca Tudor Pendiuc ar reprezenta o varianta a PMP, insa a declarat: “Deocamdata de la Pitesti decat eu sunt pe lista pentru Camera Deputatilor. Discutia inca nu a avut loc, inca nu mi-am facut timp. In cazul in care mi-as face timp pentru aceasta discutie, si ar fi pe lista noastra, l-as lua pe domnul Pendiuc pentru a crea panica in PSD. Una e sa lucrezi linistit, una e sa lucrezi stresat in campanie.”.

LASA UN RASPUNS