Trei zile MEDIEVALE în Curtea Domnească! Domnite, luptatori, tir cu arcul si muzica buna

0
599

Au mai rămas câteva zile până când vechea urbe Curtea de Argeș va îmbrăca straiele medievale de sărbătoare! Va puteti delecta cu demonstrații de luptă între cavaleri, veti afla istorisiri interesante despre înaintașii noștri, iar cei mici își vor testa iscusința în folosirea arcului.

Toate manifestările vor fi însoțite de cântec, joc și voie bună, iar atmosfera va fi antrenată de trupe de reconstituire istorică și de artiști de teatru.

Festivalul Medieval Curtea Domnească se va desfasura in perioada 8 – 10 iulie, la Parcarea Sălii de Sport.

A III-a ediție a evenimentului este organizată de Societas Milites Getae, în parteneriat cu Primăria Curtea de Argeș, Muzeul Municipal Curtea De Argeș și Centrul de Cultură și Arte George Toparceanu.

Festivalul va conține demonstrații de lupte cu arme specifice perioadei secolului al XV-lea, demonstrații de tir cu arcul, recitaluri de muzică folk, chitară clasică și flamenco, spectacol de teatru și muzică populară.

Argeșeni și turiști de pretutindeni, Curtea de Argeș se pregateste de mare sarbatoare! Vechea urbe domnească va îmbrăca straiele medievale de altădată la cea de-a treia ediție a Festivalului Medieval Curtea Domnească!

Domnițe, Cavaleri, Străjeri vor antrena atmosfera și vă vor oferi un spectacol de zile mari.

Iata mai jos intregul program al manifestarilor din cadrul Festivalului Medieval Curtea Domneasca:

 

LASA UN RASPUNS