TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI pentru o familie din Pitești! Băiat de 14 ani, MORT în accident

0
3077

Adolescent în vârstă de 14 ani, mort în urma unui accident produs de o șoferiță din Curtea de Argeș. Băiatul s-a prăpădit pe asfalt. Degeaba s-a încercat salvarea acestuia seara trecută, aflăm că acesta a murit, în urma eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața.

Vineri seara a avut loc un accident grav cu pieton, produs pe Calea Bascov, în municipiul Pitești. Un băiat de 14 ani, însoțit de un altul ceva mai mic de vârstă, a încercat să traverseze, deși nu era trecere de pietoni, și a fost izbit din lateral de un autoturism marca Skoda, condus de o tânără șoferiță din Curtea de Argeș. De altfel se vede mașina lovită în aripa de pe partea opusă șoferului (vezi foto).

Prietenul care îl însoțea pe stradă a început imediat să țipe văzându-l prăpădit pe jos și plin de sânge. De asemenea, martorii spun că și cea care se afla la volanul mașinii s-a speriat văzându-l pe jos, în stare de inconștiență, s-a speriat și a început să țipe.

A intrat în comă, însă resuscitat la fața locului, ulterior a fost dus la Spitalul de Pediatrie din Pitești. După ce a fost stabilizat, a fost transferat către un spital din Capitală. Băiatul aflat la vârsta adolescenței a murit însă ceva mai târziu, lăsând în urmă o familie îndurerată.

LASA UN RASPUNS