Trafic restricționat, la Curtea de Argeș, de Zilele Municipiului. Vezi RUTE ALTERNATIVE

0
441

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Argeș anunță că există restricționare de trafic pe o stradă importantă a municipiului Curtea de Argeș, pe 12 și 14 august, însă transmit și care sunt rutele alternative pe care șoferii se pot deplasa fără probleme. Vă reamintim că în perioada 10 – 15 august vor avea loc numeroase manifestări dedicate Zilelor Municipiului Curtea de Argeș

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Curtea de Argeş, în datele de 12 și 14 august 2017 se vor desfăşura adunări publice pentru sărbătorirea Zilelor Municipiului Curtea de Argeș, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează:

În datele de 12 și 14 august a.c., orele 18.00 – 19.00, pe bd. Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Sân Nicoară (Biserica Domnească) şi Mănăstirea Curtea de Argeș, accesul autovehiculelor va fi interzis.

Ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi str. 1 Decembrie 1918, str. Traian, str. Lascăr Catargiu și str. Cuza Vodă.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.
Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Argeș.

LASA UN RASPUNS