TRADARE la nivel INALT! Liberalul argesean aduce acuze GRAVE. Va iesi cu o SCRISOARE publica

0
870

Consilierul local Narcis Sofianu a vorbit in cadrul conferintei de presa a PNL Pitesti de marti despre tradare la nivel inalt. Acesta l-a acuzat pe fostul lider de partid Ion Popa ca si-a tradat colegii de partid, fiind pentru PSD in campania electorala de la alegerile locale cand Sofianu a fost candidatul liberalilor pentru Primaria Pitesti.

“Sunt liberal din convingere. Nu vor merge cu tradatorii inainte in PNL. Pe domnul Ion Popa eu l-am sustinut pentru functia de presedinte. De asemenea, incurajandu-ma sa candidez nu credeam ca se va intampla asa. Daca domnul Cornel Ionica in campanie mergea fara parlamentari, presedinte de partid, fara domnul Gentea, castiga alegerile? Eu va spun ca nu. Nu spun ca eu castigam alegerile, insa nu am avut nici macar intr-o zi un parlamentar cu mine, desi am solicitat acest lucru, candidatul pentru presedinte la CJ nu a mers un minut cu mine in campanie. Am fost hacuit de colegii mei, care sunt slugile PSD-ului. Mi-au dat la temelie cat de mult am putut.”, a declarrat Narcis Sofianu.

Intrebat daca Ion Popa este “sluga PSD”, acesta a raspuns: “Este principala. Mi-a interzis din iunie pana in septembrie sa dau vreo declaratie.”. Narcis  Sofianu a declarat de asemenea ca, pana la finalul acestei saptamani, va inainta o scrisoare colegilor de partid pentru a transmite cum a fost tradat la alegerile locale de colegi din PNL.

LASA UN RASPUNS