Tentatia a fost mare pentru o femeie in etate…si s-a ales cu DOSAR PENAL

0
428

O femeie in varsta de 56 de ani s-a ales cu dosar penal. Aflandu-se la o farmacie pentru a cumpara medicamente, aceasta a fost tentata de un telefon uitat de un alt client si l-a bagat in geanta. Pe camerele de supraveghere s-a vazut totul, astfel ca pe numele acesteia s-a intocmit dosar penal.

Femeia s-a ales cu dosar penal sub acuzaţia de furt. Aceasta s-a dus într-o farmacie din cartierul Găvana să îşi cumpere nişte medicamente. Înaintea ei, la coadă se afla un bărbat. Omul a lăsat telefonul mobil pe tejghea, a plătit şi-a luat produsele, dar la plecare a uitat de aparat. În loc să strige după client ori să anunţe farmacista, femeia a luat telefonul şi l-a băgat în geantă, după care a plecat şi ea din unitate.

La scurt timp, păgubaşul s-a întors şi a întrebat angajatele dacă au văzut ceva. Totul s-a lămurit cu ajutorul camerelor de supraveghere. Hoaţa a fost depistată, iar telefonul în valoare de 500 de lei a fost recuperat şi înapoiat bărbatului. Pe numele făptaşei a fost întocmit dosar penal.

LASA UN RASPUNS