Tatal lui Randi, marul discordiei dintre PSD si PNL!

0
937

Tatal lui Randi, profesorul Stefan Ropcea (foto 2), marul discordiei dintre social democrati si liberali, inainte de alegerile parlamentare din decembrie.

La sedinta de Consiliu Local Pitesti de joi seara, profesorul Ropcea a venit cu o propunere ce a nascut multe discutii intre PSD-isti si liberalul Narcis Sofianu. Printre altele, profesorul Ropcea s-a aratat nemultumit ca plateste canalizarea pentru apa care uda florile si a intrebat “cand se va sista furtul de la Apa Canal 2000 SA”, fiind suparat ca solicitarile sale dateaza de ceva timp si nimeni nu face nimic.

Consilierul local liberal Narcis Sofianu a vrut sa il linisteasca pe tatal artistului Randi spunandu-i ca va face un proiect de hotarare cu privire la aceasta situatie si il va prezenta in CL.

Viceprimarul Laurentiu Zidaru a ripostat spunand ca acest “ajutor” vine pe fondul campaniei electorale: “Am inceput  campania electorala si vreti sa luati dumneavoastra petitiile de la cetateni?”.

La discutie s-a alaturat si consilierul local PSD, Cristian Gentea: “Domnul viceprimar are dreptate. Ati spus deja ca faceti un proiect de hotarare, nu ca discutati problema. Vreti sa faceti proiect, sa nu treaca si apoi sa spuneti ca nu a vrut PSD-ul?”.

La finalul discutiei, Sofianu a declarat: “Voi face acest proiect in decembrie, dupa campania electorala. E ok?”.ropcea-consiliul-local-pitesticonsiliul-local-pitesti-narcis-sofianu

LASA UN RASPUNS