Tanarul acesta si-a pierdut viata intr-un TERIBIL accident, din cauza vitezei! Avea doar 22 de ani

0
1994

Sfarsit tragic pentru un tanar in varsta de doar 22 de ani, care conducea un autoturism marca BMW si a pierdut controlul volanului, ajungand pe contrasens. A izbit cu putere un cap de pod din beton, iar asta i-a fost fatal lui Razvan Stanciu (foto – stanga), din comuna Bogati.

Viteza excesivă a dus la moartea tanarului. Pe DJ 702 C, într-o curbă, tânărul a pierdut controlul autovehiculului şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a izbit cu putere un cap de pod din beton. Imediat după impactul violent maşina s-a răsturnat. BMW-ul a fost transformat într-o masă de fiare, şoferul rămânând încarcerat.

Răzvan Stanciu a fost scos de echipajul descarcerării. Era deja mort, medicul care a constatat decesul fiind de părere că şoferul a murit pe loc, la impact. Ceilalţi trei pasageri, în vârstă de 21 de ani fiecare, au scăpat cu viaţă, unul având fractură de claviculă, doi scăpând doar cu traumatisme şi contuzii. Se ia în calcul şli posibilitatea ca tânărul de la volan să fi consumat alcool, ceea ce poate fi dovedit doar în urma autopsiei. Se pare ca tanarul ar fi mers cu viteza mare si a pierdut controlul volanului, iar acest lucru i-a fost afatal. razvan-stanciu-accident-mortal

LASA UN RASPUNS