Tânără șantajată pentru SEX! Bărbatul șantajist are 62 de ani

0
2415

A şantajat o tânără care nu voia să se culce cu el. Pentru asta, Constantin Chirca, de 62 de ani, din Piteşti a ajuns în arest. Pe numele lui, Judecătoria Piteşti a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile.

Bărbatul a obţinut imagini cu tânăra în vârstă de 22 de ani, din comuna Oarja, în timp ce făcea sex. A sunat-o şi i-a cerut să facă şi cu el ceea ce făcea în înregsitrările respective. A fost refuzat iar bărbatul a ameninţat-o cu bătaia. Văzând că nici în acest fel nu obţine ceea ce doreşte a aplicat tactica şantajului.

Ca să scape de bărbat, tânăra a făcut plângere la Poliţie. Oamenii legii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului, situată în municipiul Piteşti.

După efectuarea percheziţiei domiciliare Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au pus în executare un mandat emis pe numele celui în cauză, acesta fiind depistat în trafic. A ajuns în arest, sub acuzaţia de şantaj şi ameninţare.

LASA UN RASPUNS