Tanara argeseanca a fost UCISA in Italia! Avea doar 21 de ani. Ce scrie presa italiana despre caz

0
2806

A fost ucisa in Italia. Presa italiana scrie despre frumoasa argeseanca ce a fost omorata de barbatul cu care se intalnea. La doar 21 de ani, a avut parte de un destin tragic.

Ionela Raluca Sandu, o tânără în vârstă de 21 de ani, din comuna Merişani, satul Vâlcele a fost ucisă în Italia. Argeşeanca lucra într-un local, din localitatea Poggibonsi acolo unde l-a cunoscut pe bărbatul în vârstă de 41 de ani, care a si omorât-o.

Cei doi s-au certat în local iar bărbatul băut a ieşit şi a aşteptat-o până la terminarea programului, afară, în maşină. Când Ionela Raluca Sandu a plecat de la serviciu, individul a dat cu furgoneta peste ea, omorând-o pe loc. A fost reţinut, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu.

Prietenii din Argeş au scris numeroase mesaje pe contul ei de Facebook, după aflarea veştii. Presa din Italia a scris despre tragedia fetei. Iată cum o descriau jurnalistii Radio Siena TV: “Ionela Raluca Sandu a fost o frumuseţe proaspătă şi elegantă, cu unghii lungi ca de panteră. Nimic nu dădea de bănuit că fata lucra într-un night club, şi este şi mai ciudat faptul cum a ajuns să lucreze în final în acel local aflat aproape în paragină. Pe profilul ei de Facebook sînt postate fotografii care arată o fată serioasă, cu un zîmbet bland. “Timpul vindecă aproape orice, dă-i timpului timp!”, a scris doar cu cateva zile în urmă la o postare pe Facebook. Dar, timpul nu i-a mai fost dat.

LASA UN RASPUNS