TACTICA folosita de proxenetii din Campulung, pentru a nu fi prinsi de politie! Castiguri FABULOASE pentru o luna de “munca”

0
11140

Asa cum v-am relatat la primele ore ale diminetii, ample deschideri s-au desfasurat in zona de Muscel, mai exact in Campulung, Leresti, Poienari de Muscel si Bughea de Sus, la persoane suspectate de proxenetism. Vor fi duse la audieri 45 de persoane, avand loc perchezitii la 43 de locuinte.

Până la acestă oră au ajuns la audieri la sediul Poliţiei Câmpulung, Florin Oprea, Petru Raia, Iulia Raia, Ionuţ Bejan şi Cristian Preda, toti din Câmpulung. Despre proxeneţii din Câmpulung ştia multă lume din oraş numai că, oamenilor le era teamă să vorbească.

Indivizii au adoptat o tactică ce nu a dat greş. Ca să nu poată fi acuzaţi de proxenetism sau alte infracţiuni cu mult mai grave, unii dintre ei s-au căsătorit cu fetele pe care le trimiteau în străinătate să se prostitueze. Astele, le erau logodnice sau iubite. Tinerele se prostituau în Germania, Anglia, Olanda, Belgia şi Spania iar toţi banii rezultaţi din “profesia” lor erau trimişi acasă proxeneţilor. Din datele de anchetă reise că unele dintre prostituate aveau câştiguri fabuloase, ajungând chiar şi până la 20.000 de euro pe lună.

LASA UN RASPUNS