Sunt pregatite autoritatile sa intervina in caz de ninsori? Ce spune primarul Pitestiului Cornel Ionica

0
435

In municipiul Pitesti, activitatea de deszapezire va fi asigurata de societatea Salpitflor Green SA și Administrația Domeniului Public Pitești. În acest moment există stocuri suficiente de material antiderapant şi utilaje care pot interveni, potrivit unei declaratii date de primarul Cornel Ionica (foto).
În vederea desfășurării acestei activități, în iarna 2016-2017, se vor folosi 42 de utilaje, respectiv 15 sărăriţe cu lamă frontală, 13 tractoare cu plug; 8 încărcătoare frontale care asigură încărcarea materialului antiderapant; 1autogreder; 4 turbofreze; 1 ridler;
Se va interveni cu 10 mașini: 6 autobasculante pentru împrăştiere antiderapant manual; 4 autoutilitare pentru intervenţii rapide şi locuri greu accesibile.
Stoc material antiderapant – 250 t sare; 3000 t nisip; 33 t clorură calciu. vor fi 400 de angajati implicati in deszapezire.

“Până la această dată s-au amplasat 70 saci şi 9 lăzi cu material antiderapant în intersecţii şi în pantele din municipiu, urmând ca în perioada următoare să se mai amplaseze încă 50 saci cu material antiderapant.”, a mai transmis edilul local. cornel-ionica-zag

LASA UN RASPUNS