Sunt din Arges. Delia si le doreste in trupa sa! Surorile au facut SENZATIE la X-Factor

0
3682

Doua surori gemene care locuiesc intr-o comuna din Arges au lasat juriul de la X Factor cu “gura cascata”! Mai mult decat atat, Delia a spus ca si-ar dori in trupa sa doua voci ca ale acestora, spunand ca este cel mai bun grup pe care l-a avut pana acum emisiunea.

Rebeca si Estera, surorile mulatre care au mai participat in showul muzical “Romanii au talent”, au urcat pe scena X-Factor si au primit la preselectii patru de “DA”. Fratele acestora a participat anul trecut, in cadrul emisiunii X-Factor ca si concurent, insa nu a reusit sa izbandeasca si sa castige marele premiu.

Acum, cele doua surori din comuna argeseana Lunca corbului au mers mai departe in galale emisiunii. Au cântat aproape perfect, iar părerea unanimă a juratilor a fost că prezența celor două domnișoare din Bumbuieni în bootcamp este mai mult decât necesară. Până și exigenții Bănică și Sergiu au spus „DA” cu hotărâre. Delia a mers chiar mai departe și a recunoscut că și-ar dori două voci și două prezențe precum cele ale surorilor Tchatchoua în trupa sa.

Povestea celor trei frati nu este deloc una fericita. Părinţii acestora s-au despărţit, tatăl s-a stabilit în Franţa, cu noua cucerire, iar mama a revenit în România, unde are grijă, cum poate, de cei trei adolescenţi.estera-si-rebeca

LASA UN RASPUNS