Sume URIASE de recuperat. Nu platesc apa, insa nu pot fi debransati. Au nenumarate dosare de JUDECATA

0
1862

Şmecheri care nu îşi plătesc apa, dar cu toate acestea nici nu pot fi debranşaţi, din cauză că nu au permis accesul în locuinţe pentru a le fi sigiltate reţele de apă rece. Se întâmplă la Câmulung Muscel şi după cum reiese dintr-un comunicat dat de către Sc Edilul CGA socitetaea care oferă servicii de alimentare cu apă şi canalizate ar fi de recuperat de la restanţieri o sumă uriaşă: 2.953.826,89 lei (din care 269.185,36 lei reprezintă penalităţile).

Dintre datornici, o categorie aparte o reprezintă câţiva locuitori de la bloc, şi case, care deşi au primit numeroase somaţii şi chiar s-au dat împotriva lor sentinţe de executare silită, autorităţile nu au ce să le facă. Cei nominalizaţi nu şi-au plătit apa şi canalizarea de ani buni, iar la sfârşitul anului trecut figurau pe lista debitorilor cu sume importante.

Iată lista datornicilor:
– Pompiliu Onică (blocul S2, scara A, apartament 2): 12.531,42 lei. Are patru dosare de judecată, dintre care trei cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare. Acesta a acceptat însă să plătească eşalonat.

-Adrian Radu (blocul 5, scara B, apartament 20): 11.988,48 lei. Are două dosare de judecată, dintre care unul cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Adrian Şuică (blocul C6, scara F, apartament 18): 11.363,67 lei. Are trei dosare de judecată, dintre care două cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Adrian Răcăşan (blocul 18, scara D, apartament 9): 10.899,69 lei. Are patru dosare de judecată, dintre care două cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Virginia Ioana Dinu (blocul 11, scara A, apartament 9): 10.521,65 lei. Are cinci dosare de judecată, dintre care trei cu executare silită, poprire executor, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Petre Mihai (blocul B6, scara A, apartament 1): 8.997,12 lei. Are cinci dosare de judecată, dintre care patru cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, poprire la Casa Judeţeană de Pensii, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Domnica Bădescu (blocul D20, scara A, apartament 1): 8.152,06 lei. Are şase dosare de judecată, dintre care cinci cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Petruţa Gunea (blocul 11, scara A, apartament 2): 7.165,28 lei. Are trei dosare de judecată, dintre care două cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

-Cristian Avram (blocul P29, scara C, apartament 4): 7.126,94 lei. Are patru dosare de judecată, dintre care două cu executare silită, somaţie de debranşare, raport de constatare, poprire executor, dar nu a permis accesul în locuinţă pentru debranşare.

LASA UN RASPUNS