Studenții străini, sărbătoriți de UPIT! Reprezentanți ai ambasadelor și autorităților naționale și locale, la EVENIMENT

0
529

Studenții străini ai Universității din Pitești sunt aniversați vineri, de la ora 10.30, la Teatrul Alexandru Davila din Pitești.

Evenimentul este organizat de Facultatea de Științe ale Educației a Universității din Pitești și de anul pregătitor al Compartimentului de Studenți Internaționali de la UPIT.

Cuvântul de deschidere îl va rosti rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleşan. Printre altele, studenţii internaţionali vor cânta, vor recita, vor prezenta o scenetă umoristică, prinzându-se la final şi într-o horă românească.

În anul pregătitor la Universitatea Pitești învață peste 100 de studenți internaţionali. Lor li se adaugă studenţi străini care au rămas aici la studii de licență, masterat sau doctorat. Studenții de peste hotare de la UPIT provin din 29 de țări, cum ar fi: Albania, Algeria, Franța, Grecia, Afganistan, Iran, Iordania, Irak, Maroc, Palestina, Siria, Vietnam.

Printre cei invitaţi la eveniment se numără reprezentanţi din partea ambasadelor, ai autorităţilor naţionale şi locale, studenţi şi alţi oaspeţi de seamă.

LASA UN RASPUNS