Soț și soție, pentru a doua oară la ÎNCHISOARE! O Poveste INCREDIBILĂ

0
1623

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Curtea de Argeș pe numele lui Vasile Surdu, în vârstă de 62 de ani, și Doina Surdu, de 47 de ani, ambii din comuna Corbeni, condamnați la pedeapsa închisorii de 1 an, 6 luni și 123 de zile, respectiv 1 an, 6 luni și 45 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești. Aceștia au fost încarcerați la Penitenciarul Mioveni.

Povestea celor doi pare desprinsă dintr-un roman. În urmă cu mulţi ani, Vasile Surdu şi fratele lui au făcut succesiunea după moartea părinţilor. Fratelui i-a revenit casa părintească iar Vasile Surdu s-a ales cu nişte terenuri. Acesta din urmă a refuzat să părăsească imobilul. A urmat un şir lung de procese, în urma cărora soţii Surdu au fost evacuaţi silit din imobil. După ce au fost scoşi din casă, cei doi au revenit, fiind condamnaţi la câte un an închisoare.

După ce şi-au executat pedepsele, Doina şi Vasile Surdu s-au întors tot în casa care declanşase războiul în familie. A urmat un nou proces şi o nouă condamnare, soţii Surdu ajungând pentru a doua oară la închisoare din acelaşi motiv.

LASA UN RASPUNS