Sorin Grindeanu, din seara aceasta, la ÎNTÂLNIRI cu parlamentarii. DECLARAȚIA premierului

0
2419

Liviu Dragnea a anunțat că s-a votat excluderea din PSD a lui Sorin Grindeanu, însă acesta din urmă a ieșit la declarații și a spus: ”Voi rămâne membru PSD indiferent ce va spune Liviu Dragnea. Voi rămâne PSD-ist. Domnul Liviu Dragnea este fost PDL-ist. Ce o să facă domnul Dragnea, o să îi excludă pe toți cei care vor spune că nu merge pe linia corectă?”.

Sorin Grindeanu i-a cerut din nou demisia lui Dragnea, spunând că dacă până luni va renunța la funcția de președinte al PSD, ”în secunda doi” va demisiona și nu va mai conduce Guvernul României: ”Liviu Dragnea se agață disperat de funcție în speranța că îl va salva de trecut. Asta e credința mea. Trebuie să își asume situația de criză în care arunca România. Este singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic.”

Grindeanu a afirmat că începând de joi seara va merge la întâlniri cu parlamentari PSD, spunând că la acest moment se fac presiuni pe aceștia pentru a vota moțiunea.

Întrebat dacă în ultimele două zile a vorbit cu președintele României, Klaus Iohannis, acesta a răspuns: ”Da, am vorbit.”.

LASA UN RASPUNS