SOMATI sa isi plateasca facturile! Vor fi EXECUTATI silit. Datorii URIASE. Fara CALDURA in plina iarna

0
606

Cei care nu isi vor plati facturile la caldura vor fi debransati anunta primarul Pitestiului, Cornel Ionica. Afirmatiile au fost sustinute si de reprezentantul Termo Calor Confort, Deonise Dumitru, purtator de cuvant in cadrul institutiei, care a declarat in emisiunea Banul public, de la Absolut TV, ca se vor lua masuri impotriva restantierilor. Acesta a facut apel la cetateni sa isi achite facturile restante, in caz contrar vor ramane fara caldura. Din pacate, vor avea de suferit si cei care si-au platit facturile, insa au in bloc restantieri.

Asociatiile de Proprietari trebuie sa isi plateasca facturile la zi, pentru ca se va recurge la debransare. Mai mult decat atat, modificarile intervenite la legea 255 anunta ca termenul de achitare a facturii nu va mai fi de 15 zile lucratoare, ci de 15 zile calendaristice.

“Rugam cetatenii sa isi plateasca facturile la utilitati. Este pericol cu Termo Calor Confort. Bagam societatea in faliment. Acum suntem pe linie de plutire. Cei care nu vor plati vor fi debransati. Nu ne dorim, insa acest lucru se va intampla. Utilizatorul poate fi executat, insa fara o masura judecatoreasca. Pana acum nu am fost drastici, insa acum avem aceasta lege care ne obliga.”, a declarat edilul Pitestiului, Cornel Ionica.

In acest moment, in Pitesti sunt 24.500 de apartamente care sunt bransate la sistemul centralizat de incalzire cu energie termica.

Datoriile asociatiilor de proprietari catre Termo Calor Confort sunt la acest moment de circa 3 milioane lei.