Solicita ca TOATE contractele de achizitii publice sa fie publicate pe site-ul Primariei Pitesti!

0
393

Preşedintele Cătălin Bulf a vorbit despre fuziunea PMP-UNPR, declarand ca prim-vicepresedintele Nichifor Balan a preluat presedintia UNPR.

„Nechifor Bălan a primit preşedinţia UNPR pană la fuziune, pentru că trebuie să avem un corespondent şi totodată a fost validat în comitetul director ca prim-vicepreşedinte şi secretar executiv al PMP. În acest moment, fuziunea merge mai bine.”, a declarat presedintele PMP Arges, Catalin Bulf, in cadrul conferintei de presa la care au mai participat consilierii locali Mihai Alexandrescu, Ilie Bărbulescu.

Consilierul local Mihai Alexandrescu a adus in discutie faptul ca pe site-ul primariei Pitesti nu exista informatii cu privire la firmele care participa si castiga licitatiile publice, desi exista o hotarare in acest sens. „În urmă cu un an trecea un proiect care a devenit hotărare, care prevede ca toate contractele de achiziţii publice şi anunţurile de intenţie să participe la licitaţii, să fie publicate pe site-ul primăriei. Cu toate că a trecut un an, nimic din toate acestea nu se regăseşte pe site. Stau şi mă întreb de ce mai votăm proiecte de hotărare dacă ele nu se aplică!“, a declarat consilierul local, care a mentionat ca la sedinta viitoare de CL va aduce acest subiect in discutie.

LASA UN RASPUNS