SOCANT! Copil de vanzare pe OLX

0
1568

Anunt SOCANT pe OLX: Copil de vanzare. Potrivit unui ziar local, anuntul ar fi fost postat de o persoana din Colibasi prin care se anunta ca un baiat, elev in clasa a VI-a, este de vanzare.

Anuntul a putut fi urmarit in ziua de marti, la categoria „Alte produse copii“: „Copil de vanzare. Face pe el toată ziua şi trebuie schimbat la fiecare 5 minute. Nume: Norel. Clasa 6-a. Şi reacţionează violent dacă nu-i dai mancare. Se uită ziua pe Zappy TV şi la alţii. Cat timp are dulciuri e foarte cuminte! Nu-i place să meargă la şcoală, dar obligaţi-l să meargă!! Adoră să înjunghie lumea! Trebuie să aibe PC gaming. Noapte face… cu perna. Vrea să fie puşcăriaş“.

Miercuri, deja anuntul nu mai era. “Anunţul şocant ne arată faptul că în ţara noastră orice este posibil sau… de vanzare. Nu comentăm, dacă a fost o intenţie clară de a comercializa un copil sau o batjocură la adresa băiatului care şi apare în poză, atragem însă atenţia că, oricare ar fi fost dorinţa celui care a postat anunţul, ceea ce a făcut contravine legii. Pentru fapta lui va trebui tras la răspundere în acest fel, descurajand şi alte infracţiuni de acest gen.”, au scris jurnalistii Curier.ro.

LASA UN RASPUNS