SOC. Campioana nationala la box acuzata de PROXENETISM! Eleva era “pe mana” cu doi oameni de afaceri

0
1770

O campioana nationala la box este acuzata de proxenetism. Adolescenta este eleva a unui liceu din Campulung. Are doar 17 ani şi a obţinut un tilu de campion naţional la box, săptămâna trecută adăugând în plamares şi performaţa nedorită de a petrece o noapte în arest.

Alis Nicoleta Bărăitaru, din comuna Bughea de Sus este elevă la Liceul cu Program Sportiv din Campulung şi legitimată la Clubul Sportiv Muscel. În vara acestui an, ea a participat la Campionatul Naţional de Box de la Magalia, unde a obţinut titlul de campion naţional.

Pe langă performanţele sportive, tânăra mai are şi alte “calităţi”. Recent, ea s-a pricopsit cu calitatea de inculpat într-un dosar de proxenetism instrumentat de procurorii DIICOT.

Săptămâna trecută, adolescenta a fost reţinută pentru 24 de ore, alături de profesorul Ion Popescu, de 51 de ani, de la Şcoala Jugur, din comuna Poienairi de Muscel, şi doi oameni de afaceri, unul din Bascov, altul din Campulung, fiind acuzaţi ca racolau tinere pe care le convingeau să facă sex contra-cost cu diverşi clineţi. Astfel au profitat de pe urma a peste 20 de fete.

Atât sportiva cât şi ceilalaţi inculpaţi sunt cercetaţi acum în stare de libertate, împotriva lor fiind luată măsura controlului judiciar.

Foto: Internet

LASA UN RASPUNS